Trivselpsykologerne

Vi er en psykologpraksis og konsulentvirksomhed, der arbejder med udvikling og omstilling i arbejdslivet i private og offentlige virksomheder og institutioner samt med personlig udvikling og omstilling.

Via uddannelser og erfaringer har vi kvalificeret os til at arbejde med trivselsforhold, kommunikation, konfliktforhold, kriser og udvikling i private og offentlige virksomheder, i institutioner samt i privatlivet.

Hvem er vi?

Anette Jensen, klinik i Køge

Autoriseret psykolog, Specialist i arbejds- og organisationspsykologi, Master i konfliktmægling, arbejdsmiljøkonsulent, hypnoterapeut, systemisk supervisor, coach og proceskonsulent.

Arbejder med afdækning og udvikling af den enkeltes og gruppens styrker og muligheder.

Er optaget af erfaringsbaseret erkendelse og udvikling.

Solid erfaring med psykisk arbejdsmiljø, ledelse, samarbejde, gruppedynamik, stressreduktion, krisehjælp, procesforløb, undervisning samt efter- og videreuddannelsesforløb i private og offentlige virksomheder. Tilbyder konfliktløsning og mægling mellem to og flere parter.

www.psykologanettejensen.dk

Majken Olesen, klinik på Bogø

Autoriseret psykolog, arbejdsmiljøkonsulent, EMDR og SE traumeterapeut, hypnoterapeut.

Overenskomst med Sygesikringen.

Arbejder med afdækning og udvikling af den enkeltes og gruppens styrker og muligheder.

Solid erfaring med organisationsudvikling af et sundt og produktivt arbejdsmiljømiljø, ledelse, samarbejde, gruppedynamik og behandling af stress samt krisehjælp. Tilbyder terapi og rådgivning af børn, unge, voksne, familier og andre grupper.

Hvis du har en aftale med Majken om indskrivning eller er i et forløb, er du velkommen til at booke en tid hos Majken online. Book en tid med Majken online.

Erfaringsgrundlag

Vi har stor erfaring som konsulenter og rådgivere inden for organisationsudvikling, personlig udvikling, gruppeprocesser, rekruttering, konfliktmægling og kriser

  • Udvikling og mønsterbrydning – hvordan kommer jeg / vi videre på en god måde?
  • Rolleforvaltning – hvad kan jeg gøre for at udfylde min rolle mere kvalificeret?
  • Ledelse
  • Konstruktiv konflikthåndtering og konfliktmægling
  • Stressforebyggelse, stressreduktion og stressbehandling
  • Samarbejde, teambuilding
  • Kommunikation
  • Fusioner
  • Omstillingsprocesser
  • Kulturændring

Vi kan hjælpe

Vi kan hjælpe med sparring, coaching og nytænkning, når det, du eller I plejer at gøre i bestemte situationer, ikke virker efter hensigten – eller måske ligefrem forværrer situationen.

Vi kan hjælpe, når du eller I har brug for at få mere viden om et mellemmenneskeligt emne – fx hvordan man løser en konflikt på en god og holdbar måde.

Vi kan hjælpe med at vende stemning og dynamik til noget positivt og konstruktivt, når dynamikken mellem samarbejdspartnere eller i parforholdet er blevet negativ, og tilliden er forsvundet.

Vi kan hjælpe, hvis ulykke eller alvorlig sygdom rammer dig. Det kan være manglende motivation til livstilsændring, overgang til ny livsfase, misbrugsproblemer, stress, depression og angst mv.

Vi kan hjælpe med forbedring af psykisk arbejdsmiljø, når der har været for mange negative belastninger over for lang tid.

Vi kan hjælpe med at finde gode helhedsløsninger, når forandringer ændrer dit liv.

Arbejdsform

Vi arbejder målrettet på at hjælpe vores kunder til at opnå øget trivsel, kvalitet og glæde i arbejdslivet og i privatlivet

Principper

Vi arbejder procesorienteret ud fra deltagernes aktuelle situation med udgangspunkt i en systemisk tænkning. Vi udvikler og designer hvert forløb efter behov. Vi arbejder resurse- og relationsorienteret – tæt på deltagernes daglige praksis. Vi ved, at de holdbare løsninger etableres, når vi bygger på et fundament af forståelse af og dialog med deltagerne om dagligdagens problemstillinger og dilemmaer.

Vi sætter ord på det vanskelige, så der kan tales om det på en konstruktiv og opbyggelig måde.

Privatlivspolitik

Relevante og nødvendige personoplysninger i henhold til problemstilling og behandling opbevares. Alt håndteres og opbevares sikkert. Ingen personoplysninger videregives uden dit skriftlige samtykke. Ved eventuel videregivelse bliver du ved kopi orienteret om, hvad der bliver videregivet. Personoplysninger slettes 5 år efter forløbsafslutning ved årsskifte. Mailkorrespondance slettes efter max. 9 måneder. Der placeres ikke cookies på din computer eller telefon. Dine personoplysninger sammenstilles ikke med data fra sociale medier. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig.

Målgrupper

Vi henvender os til offentlige og private arbejdspladser – både på ledelses- og medarbejderniveau – samt til privatpersoner. Vi arbejder med:


Enkeltindivider

Grupper

Organisationer

Priser pr. januar 2023

Samtaler (supervision, sparring, coaching, rådgivning, vejledning, krisehjælp)
1 person, timepris1100 
2-4 personer, timepris1700 
5-15 personer, timepris2300 
 
Temaarrangementer
Undervisning 7 timer, 1 psykolog i tidsrummet kl. 8-18, fast pris16500 
Undervisning 3 timer, 1 psykolog i tidsrummet kl. 8-18, fast pris8000 
Undervisning 3 timer, 1 psykolog i tidsrummet kl. 18-22, fast pris10000 
 
Undervisning 7 timer, 2 psykologer i tidsrummet kl. 8-18, fast pris22000 
Undervisning 3 timer, 2 psykologer i tidsrummet kl. 8-18, fast pris11500 
Undervisning 3 timer, 2 psykologer i tidsrummet kl. 18-22, fast pris17000 
 
Foredrag
3 timer, i tidsrummet kl. 8-18, fast pris11000 
3 timer, i tidsrummet kl. 18-22, fast pris17000 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer og evt. et uforpligtende møde

Anette Jensen

Niels Juelsgade 7,
4600 Køge
Tlf.: 23 46 19 78

aj@trivselpsykologerne.dk

Majken Olesen

Nørrebækgård,
Skåningevej 4,
4793 Bogø By
Tlf.: 27 20 46 15

Overenskomst med Sygesikringen

mo@trivselpsykologerne.dk